Get Adobe Flash player

Våtromstest og inneklimakontroll

Takstmann Erik Johannesen er godkjent ihht. Våtromsnormen modul C.
Våtromstest er spesielt tilpasset leiligheter og borettslag. Dette er en forenklet tilstandsrapport og gir en beskrivelse av våtrommets tilstand etter gitte kriterier, f.eks. våtromsnormen. Den er noe rimeligere en boligsalgsrapporten.
Inneklimakontroll går ut på å lokalisere eventuelle vann/fuktskader som kan føre til muggsopp. Vi tar enkle materialprøver der det er mistanke om muggsopp. Dårlig inneklima fører ofte til dårlig helsetilstand. Er du ofte trøtt, uopplagt eller kvalm? Merker du at du må konsentrere deg ekstra når du er hjemme? Da kan det lønne seg å få sjekket inneklimaet ditt. Fukt og råteskader kan være skjult slik at de ikke syns, og da må det tas prøver av materialene. Muggsopp og andre soppvekster kan i verste fall være helseskadelig. RING så tar vi en sjekk.

 vatrom DNV-Logo-frilagt2ntfred  mestermere ansvarsrett_liten 

Gode råd og tips

Vet du at...
Hvis du skal selge boligen, kan det være lurt å bestille en boligsalgsrapport med takst eller tilstandsrapport først.
Da kan du be om pris tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere, og kanskje spare penger...

 

Vet du at...
Svært mange eiendomsmeglere tilbyr såkalt eierskifteforsikring, basert på en omfattende egenerklæring fra selger. En tilstandsrapport eller boligsalgsrapport har som formål å forebygge konflikter, ved at flest mulige faktaopplysninger kommer på bordet før overdragelsen. 

For flere gode råd og tips, klikk her!